Tietosuojaseloste

Next Level Events Oy:n asiakastietorekisterin tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §.

 

Rekisterinpitäjä

Next Level Events Oy (”NLE”)

2717278-5

Lahnuksentie 215

01840 Klaukkala

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Joni Liimatta

040 582 5940

info@nle.fi

 

Rekisteröidyt

Kaikki NLE:n asiakkaat ja asiakkaan ilmoittamat yhteyshenkilöt sekä potentiaaliset asiakkaat, joiden kanssa on oltu yhteydessä NLE:n palveluiden tilaamiseen liittyen.

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus ja säilytysaika

Rekisterin tarkoitus on asiakkuuksien hallinta sekä asiakkaiden kanssa yhteydenpito ja laskutus. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin tarkoituksiin, palveluiden ja tuotteiden toimittamiseen sekä asiakkaille tiedottamiseen. Tietoja käytetään asiakkaan suostumuksella myös asiakastiedotteiden ja uutiskirjeiden lähettämiseen, markkinointiin, mainontaan ja suoramarkkinointiin. Asiakas voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin. Asiakkaan henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun asiakas voidaan katsoa NLE:n asiakkaaksi. Potentiaalisten asiakkaiden tietoja säilytetään niin kauan, kun niiden säilyttäminen on tarpeellista tulevan mahdollisen yhteistyön aikaansaamiseksi. Vanhentuneet henkilötiedot poistetaan NLE:n asiakastietorekisteristä.

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Rekisteröidyn nimi ja yhteystiedot
  • Yrityksen nimi, yhteystiedot ja toimiala
  • Asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (kuten laskutustavat, asiakkaan antamat lisätiedot, ostetut tuotteet ja palvelut, laskutetut tai laskutettavat työt)
  • Markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot
  • Tekniset tiedot sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää NLE:tä käyttämästä henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Rekisteröidyllä asiakkaalla on oikeus tarkastaa henkilötietolain mukaisella tavalla hänestä säilytettävät tiedot. Tiedot saa rekisteristä kirjallisella pyynnöllä. Pyynnön käsittelyn jälkeen tiedot toimitetaan asiakkaalle erikseen sovitulla tavalla. Mikäli havaitset tiedoissa virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@nle.fi.

 

Rekisteröidyllä on lisäksi seuraavat oikeudet:

  • saada tieto henkilötietojen käsittelystä
  • päästä omiin tietoihin ja tarkastaa itseään koskevat käsittelemämme henkilötiedot
  • vaatia epätarkan ja / tai virheellisen henkilötiedon oikaisua sekä näiden tietojen täydentämistä
  • vaatia henkilötietojen poistamista
  • peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä
  • tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koetaan, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä
  • vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröityä koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään suoraan järjestelmään tai sähköpostitse, puhelimitse, lomakkeella, mobiilisovelluksen kautta, asiakkaan kotisivuilta tai muulla vastaavalla tavalla.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Mikäli asiakkaan henkilötietoja luovutetaan kolmannelle osapuolelle, kuten esimerkiksi alihankkijalle, ilmoitetaan siitä asiakkaalle suullisesti tai kirjallisesti erikseen. Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle ilman asiakkaan erillistä suullista tai kirjallista hyväksyntää.

 

Rekisterin suojaus

NLE pitää asiakkaan henkilötiedot luottamuksellisina ja varmistaa, että kaikki asiakkaan henkilötietojen käsittelyä hoitavat henkilöt ovat sitoutuneet luottamuksellisuuteen tai heitä koskee soveltuva lakisääteinen salassapitovelvollisuus. Asiakkaan henkilötiedot on suojattu virustorjunta- ja vakoiluohjelmien poisto-ohjelmilla verkossa. Fyysisesti verkkosivujen Palveluntarjoajan tiloihin ja sitä kautta NLE:n asiakkaan henkilötietoihin ei ole pääsyä ilman, että joku Palveluntarjoajan palkkalistoilla oleva henkilö on fyysisesti paikalla samassa tilassa. Näin voidaan varmistaa, että asiattomat tahot eivät pääse tietoihin käsiksi. Tilat on suojattu sähköisesti lukituilla ovilla sekä valvontakameralla ja tietokoneet erikseen henkilökohtaisilla salasanoilla.

 

Evästeet

Evästeet (cookies) ovat dataa, joka tallentuu sivustoa selaavan kävijän koneelle yleensä muistiksi jo tehdyistä toimista. Esim. sivuston käyttäjän tekemistä valinnoista, täytetyistä yhteystiedoista tai muusta vastaavasta sivuston käyttöä helpottavasta datasta tallentuu monesti eväste. Näiden tietojen avulla voimme kehittää palveluamme ja käyttökokemusta. Joissakin tapauksissa käytämme evästeitä myös tallentaaksemme käyttöä helpottavia asetuksia, kuten esimerkiksi sisäänkirjautumistietoja. Evästeet ovat tavallisia tekstitiedostoja, eivätkä ne vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

 

Evästeet ja NLE

Käytämme sivustollamme evästeitä, ja meidän velvollisuutemme on ilmoittaa niistä. Myös kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palvelussamme. Kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi yhteistyössä olevat mainostajat tai mainosverkostot sekä erilaiset mittaus– ja seurantapalveluiden tarjoajat. Alla listaus käyttämistämme evästeistä ja tietoa siitä, mihin niitä käytämme.

 

Google Analytics

Google Analyticsin avulla seurataan esimerkiksi sivuston kävijämääriä ja kävijöiden liikkeitä. Tätä dataa ei kuitenkaan pysty yhdistämään keneenkään henkilökohtaisesti. Googlelta saadun tiedon avulla voidaan myös kohdentaa mainoksia.

 

Tapahtumien kommentit ja tykkäykset

Jos kommentoit tapahtumiamme tai tykkäät niistä, evästeet ovat mukana. Myös tapahtuman tykkäyksestä Facebookissa syntyy eväste sivustolle. Sivusto tunnistaa kaikki artikkelien Facebook-tykkäykset ja näyttää ne artikkelien yhteydessä myös sivustolla. Tämä toimii jakamalla artikkeli sen omalla url-osoitteella. Järjestelmä osaa hakea tykkäykset myös toisilta sivustoilta.

 

Akismet

Akismet-roskaviestisuodatus käsittelee kommenttien, tuotearvosteluiden tai muiden vastaavien lomakkeiden sisältämiä henkilötietoja roskapostin välttämiseksi. Ohjelman tarkoitus on tunnistaa viitteitä roskapostista ja estää tämän tyyppisten viestien lähettäminen.

Age Gate

K-18 sisältöön pääsystä Age Gate -lisäosa kysyy ikävahvistuksen. Tästä tallennetaan eväste, joka on voimassa 24 tuntia.

 

Ota yhteyttä

Sivuston eri yhteydenottolomakkeet keräävät myös evästeitä. Näissä yhteyksissä myös käyttäjän henkilötietoja tallennetaan, mutta niitä ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle ja kaikki tiedot ovat hyvässä turvassa palomuurein ja vahvoin salasanoin suojatussa ympäristössä. Lue lisää Ninja Forms -yhteydenottolomakkeen tietosuojaselosteesta täältä: https://ninjaforms.com/privacy-policy/.

 

Wordfence

Wordfence on sivuston turvallisuusjärjestelmä, joka muun muassa seuraa sivustolle kirjautumisia, kirjautumisyrityksiä sekä salasanojen palautuksia ja -palautusyrityksiä. Wordfencen avulla voidaan sulkea sivustolta pois käyttäjiä esim. tietyn IP-osoitteen mukaan. Lue lisää Wordfencen käyttämistä evästeistä: https://www.wordfence.com/help/dashboard/options/#disable-cookies.

 

Yhteenveto

NLE kerää kävijöistään dataa. Datan kautta kerättyjä sekä sivuston käyttäjän itsensä antamia henkilötietoja käsitellään lähtökohtaisesti vain NLE:n työntekijöiden toimesta ja niitä säilytetään niin kauan, kun tarpeelliseksi nähdään, ottaen huomioon tietojen käyttötarkoitus. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaajien tietoja voidaan säilyttää niin kauan, kun asiakas haluaa uutiskirjeen saada. Käytämme evästeitä niin, ettei kenenkään sivuston käyttäjän yksityisyydensuojaa loukata. Tietoja ei myöskään käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen. Sivuston käyttäjä voi halutessaan kieltää evästeiden käytön oman selaimensa asetuksista, mutta se voi aiheuttaa sen, että sivusto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444