Avaimet käteen

Palveluihimme kuuluu erityisesti ravintoloiden ja yökerhojen tarpeisiin suunniteltu ”Avaimet käteen” –ratkaisu. Tiedostamme ravintola-alan realiteetit ja ymmärrämme ravintoloitsijoiden ja ravintolapäälliköiden olevan kiireisiä ihmisiä. Sen vuoksi tahdomme tarjota heille mahdollisuuden stressittömään tapahtumien järjestämiseen.

”Avaimet käteen” –ratkaisun valinneen asiakkaan täytyy ainoastaan kertoa toiveensa järjestettävän tapahtuman suhteen, jonka jälkeen me hoidamme kaiken muun. Yrityksellämme on yksinoikeus tiettyjen artistien keikkamyyntiin, minkä lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa. Käytännössä voimmekin siis järjestää ravintolaanne haluamanne artistin tai vaihtoehtoisesti voitte esittää esim. pelkästään genrekohtaisen toiveen, jonka perusteella osaamme kokemuksen kautta valita keikalle kaikista sopivimman artistin.

Artistien lisäksi pystymme toimittamaan paikalle laadukkaan ääni- ja valotekniikan henkilöstöineen. Myös markkinoinnin voitte jättää meidän huoleksemme, sillä palvelu sisältää ravintolakohtaiset, tyylikkäät ja erottuvat julisteet, joiden ohella panostamme näkyvyyteen nykypäivän tehokkaimmissa digitaalisissa markkinointikanavissa (Facebook, Instagram, Snapchat yms.).

Asiakkaamme ovat kokeneet yllä mainitun ”Avaimet käteen” –paketin selkeäksi ja toimivaksi kokonaisratkaisuksi. Kyseinen palvelu on saanut niin paljon suosiota, että sen ansiosta tapahtumiamme järjestetäänkin jo ympäri Suomea, sekä lisäksi myös Turkissa ja Espanjassa.

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444