Äänentoisto ja valotekniikka

Vuokraamme ääni- ja valotekniikkaa sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia ja erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja äänentoistokokonaisuuksia. Autamme mielellämme sinua löytämään tarkoituksiisi sopivimman ratkaisun ja tarjoamme perehdytyksen lisäksi myös ”selkokielisen” ja helposti ymmärrettävän, kirjallisen käyttöoppaan vuokrattaville laitteille.

Valikoimastamme löytyy mm. suuresti kehuja ansainneet QSC:n K.2-sarjan aktiivikaiuttimet (12”), jotka uudistuneen virranjakosuunnittelunsa ansiosta kykenevät toistamaan suuriakin äänenvoimakkuuksia jopa ilman ammattikäyttöön tarkoitettua voimavirtasyöttöä. Esimerkiksi QSC K12.2 aktiivikaiuttimet yhteistyössä saman valmistajan kW 181 –subwooferin (18”) kanssa on kompakti, mutta erittäin tehokas ratkaisu yllättävän suuriinkin tiloihin. Em. kaiuttimissa on myös helppokäyttöinen digitaalinäyttö, josta voi valita sopivan esiasetuksen vallitsevan käyttötilanteen mukaan. Valmiita taajuuskorjausasetuksia löytyy esim. puhetilaisuuksia ja erilaisia musiikin kuunteluympäristöjä varten. Myös kaiuttimien liitäntämahdollisuudet ovat laajat, sillä tarjolla on lukkiutuvien naaras-XLR komboliittimien lisäksi paikka myös 3.5mm plugille (stereo), eli musiikkia voi halutessaan soittaa vaikka suoraan kännykästä tai tietokoneelta. Asiakkaan suosimat käyttötavat huomioidaan aina, ja tahdommekin tehdä käyttökokemuksesta mahdollisimman vaivattoman tarjoamalle tarvittavat johdot ja sovittimet vuokrauksen mukana, kokonaan ilman lisämaksua.

Kauttamme saat halutessasi paikalle myös ääni- ja/tai valoteknikon pitämään huolta laitteiden käytöstä. Myös keikkojen miksaus kuuluu palveluihimme. Haluamme toteuttaa palvelumme asiakaslähtöisesti, eli älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikket vielä tietäisikään tarkasti, mitkä tapahtumasi tarpeet ovat. Meille riittää, että kerrot oman visiosi tilaisuuden kulusta, jonka jälkeen ammattitaitoinen henkilökuntamme mielellään kertoo sinulle enemmän mahdollisista ratkaisuvaihtoehdoista.

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444