Next Level Events Oy, eli tutummin NLE, on vuonna 2015 perustettu täyden palvelun ohjelmatoimisto sekä tapahtumatuotannon yritys. Palvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, minkä osaat parhaiten — me hoidamme kaiken muun!

Järjestämme tapahtumat toiveidenne mukaisesti, minimoiden sinun työmääräsi. Artistien lisäksi tuomme paikalle laadukkaan ääni- ja valotekniikan henkilöstöineen. Markkinointia varten tuotamme ravintolakohtaiset, tyylikkäät laminoidut julisteet ja lisäksi panostamme näkyvyyteen nykypäivän tehokkaimmissa digitaalisissa markkinointikanavissa (Facebook, Instagram, Snapchat yms.).

Asiakkaamme ovat kokeneet yllä mainitun ”Avaimet käteen” –paketin selkeäksi ja toimivaksi kokonaisratkaisuksi. Sen ansiosta tapahtumiamme järjestetäänkin jo ympäri Suomea, sekä lisäksi myös Turkissa ja Espanjassa.

Äänentoisto ja valotekniikka

Avaimet käteen

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444