Artistit

DEM (Pistepiste & Maiki)

DEM (Pistepiste & Maiki)

DEMin muodostavat soolourastaan PistePisteenä tunnettu Harri Arhio sekä Mikke Neuvonen, jonka säveltämissä kappaleissa kuullaan mm. Uniikki, Diandra, Meissi (Veljenpojat), Jontte Valosaari ja Brädi.

Lue lisää

Eepi Boloks

Eepi Boloks

Tehnyt underground hip-hoppia 2000-luvun alkupuolelta asti 90-luvun hengessä, joka on yhä artistin musiikillinen suuntautuminen.

Lue lisää

Henriguez

Henriguez

Henriguez on 26-vuotias Tamperelainen artisti. Vuodesta 2016 lähtien Henriguez on julkaissut soolotuotantoaan, hänet sainattiin 2018 Levy-yhtiö KHY Suomen Musiikki Oy:lle. SM:n kautta on julkaistu menestyneet sinkut ”Romeo”, ”Kobra feat. Annukka” sekä uusin single ”Ihmissudet”, sinkut ovat keränneet jo satojatuhansia striimauksia. Lue lisää

Jussi Kuoma

Jussi Kuoma

Maaseudulla syntyneen ja kasvaneen Jussi Kuoman saundissa yhdistyvät niin perinteiset räppivibat, hidas ja utuinen trap kuin myös nuotion tuoksuinen country.

Lue lisää

Kimi Hendrix

Kimi Hendrix

Sine Ira hiphop-yhtyeestäkin tuttu Kimi Hendrix aloitti musiikin tekemisen jo 2000-luvun alussa. Tämän veteraanin kauan kaivatusta soolomateriaalista saatiin pitkän tauon jälkeen maistiaisia vuoden 2016 lopussa, ja siitä lähtien tahti on vain kiihtynyt.

Lue lisää

MC Kajo

MC Kajo

Kolminkertainen räpin suomenmestari. Tarvitseeko muuta edes kertoa? MC Kajon keikat sisältävät hänen omien biisiensä lisäksi todella paljon ns. freestyle-räppiä, jossa artisti samanaikaisesti räppää ja improvisoi kaiken sanomansa.

Lue lisää

Mikko Tähti

Mikko Tähti

Tähden sarkasmin ja ironian täytteistä tuotantoa on verrattu esim. Petri Nygårdiin, mutta huhupuheiden perusteella kyseessä on vielä muutamaa astetta viihdyttävämpi showmies.

Lue lisää

Petettyjen Puolue

Petettyjen Puolue

Petettyjen puolue
”Mellakkapoliisi särkee sydämensä pidättäessään nälkäisen mielenosoittajan – ennustamme, että aika on kypsä tämäntyylisen musiikin uudelle tulemiselle.”
Lue lisää

Rivo ♕

Rivo ♕

Rivo on freestyleräpin Suomenmestari vuodelta 2013. Hän on julkaissut myös kaksi levyä: ”Ikuisuusprojekti” ja ”Paras ja vaatimaton”. Levyjen kappaleiden aiheet sinkoilevat laidasta laitaan, mutta niitä kaikkia yhdistää sama asia, poikkeuksellisen tekninen ja taidokas riimittely.

Lue lisää

STEEN1

STEEN1

Suomiräpin merkittävimpiin hahmoihin lukeutuva Steen 1 päättää lopullisesti uransa. Ympäri Suomea kulkeva Veri Vetää Itään 2018 -keikkakiertue sisältää tiivistelmän artistin 28 vuotta kestäneestä urasta.

Lue lisää

Vaiheilutaide

Vaiheilutaide

Vaiheilutaide on Klaukkalalainen rap-yhtye jonka muodostavat räppärit Jonkka ja Sude sekä DJ/tuottaja Spy The Man.
Vaiheilutaide tulee vuonna 2019 vihdoin julkaisemaan pitkän hiljaiselonsa jälkeen uuden EP:n, täysin uudistuneella saundilla.

Lue lisää

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444