30.12.2019 Steen1, Uran päätöskeikka @On The Rocks, Helsinki

Viimeinen kerta, viimeinen mahdollisuus, viimeinen kokemus. Nyt kyseinen hetki lähestyy: viimeinen Steen1-keikka järjestetään 30.12.2018. Steen1 on vuosien varrella toiminut mm. politiikassa, kirjailijana, juontajana ja ennen kaikkea yhtenä maamme tunnetuimmista rap-artisteista.

30.12.2018 Helsingin On The Rocksissa kaikki tulee päättymään. Mittava ura ja puolivuotinen päätöskiertue saapuu päätepysäkilleen ja on aika heittää hyvästit pikkupirihuorille ja terroristeille.

Ilta pitää sisällään tiivistelmän artistin 28 vuotta kestäneestä urasta. Illan aikana lavalla tullaan näkemään myös useita suomiräpin kärkinimiä, joiden kanssa Steen1 on tehnyt yhteistyötä pitkän uransa aikana. Tämä on viimeinen mahdollisuus todistaa Stenkka livenä, sillä tämän illan jälkeen Steen1 on enää osa suomiräpin taakse jäänyttä historiaa.

Liput

20€ (Ennakko)
25€ (Ovelta, jos jäljellä)

Lippuvaraukset:

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444