27.04.2019 Spiritual Front (ITA) / On The Rocks

NEOFOLK-YHTYE SPIRITUAL FRONT ON THE ROCKSIIN KEVÄÄLLÄ

Simone Salvatorin luotsaama Spiritual Front esiintyy Helsingin On the Rocksissa lauantaina 27. huhtikuuta. Liput keikalle ovat myynnissä Tiketissä.

Italialaisen vuonna 2000 perustetun Spiritual Frontin synkkää ja melankolista soundia on viime vuosina vertailtu mm. Nick Caven, Swansin sekä Scott Walkerin tuotantoon. Vaihtoehtorockia, folkia, kantria ja jopa tangoa monipuolisesti yhdistelevä Spiritual Front on kiertänyt ympäri Amerikkaa sekä Eurooppaa ja saapuu nyt odotetulle Helsingin keikalle On the Rocksiin.

Spiritual Frontin tuoreimmalla ”Amour Braque” tupla-albumilla kuullaan useita vierailevia artisteja kuten Dopestars inc., Matt Howden sekä King Dude. ”Nihilistiseksi itsemurha-popiksi” itsensä tituleeraavan Spiritual Frontin aaltoilevat kitarasoundit yhdistettynä Salvatorin kiistanalaisiin lyriikoihin vangitsee kuulijansa uniikilla tunnelmallaan. ”Amour Braque” albumin kuvaillaankin olevan uusi itsemurha-popin manifesti, joka yhdistelee synkkää vaihtoehtorockia tummanpuhuvaan folkiin ja kammiopoppia 60-luvun viboihin.

LIPUT:
Liput ennakkoon alk. 14€ / Ovelta 15€, mikäli jäljellä
OTR-kantiskortilla liput ennakkoon alk. 12€ / Ovelta 13€, mikäli jäljellä
Ennakkoliput myy Tiketti

Tapahtuman facebook Event:

https://www.facebook.com/events/308106009819635/

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444