20.04.2019 DEM / Peeveebar, Kajaani

DEMin muodostavat soolourastaan tunnettu PistePiste (Harri Arhio) sekä huipputuottaja Maiki (Mikke Neuvonen), jonka sävellyksistä ovat päässeet nauttimaan mm. Petri Nygård, Uniikki, Diandra, Meissi (Veljenpojat), Jontte Valosaari sekä Brädi. PistePiste julkaisi muutama vuosi sitten debyyttialbuminsa, jolta lohkaistut singlet Viljaa, Elän sut uudestaan ja Hetken maailma on tässä nousivat isoiksi hiteiksi. Mikke ja Harri löysivät hyvän balanssin biisinteossa, josta syntyi luontevasti yhteinen bändi DEM. Uusi projekti on alusta asti saavuttanut suurta suosiota, keräten Spotifyssa jo yli 5 miljoonaa kuuntelua.

– ”Tässä projektissa fiilis on nuori, huoleton ja kesyttämätön. DEM on uuden alku, uusi tyyli kahdelle pitkänlinjan tekijälle ilmaista itseään.” -DEM

Liput:
Lisätietoja tulossa.

Tapahtuman facebook Event:

TULOSSA!

- festivaalit | ravintola- ja ulkoilmatapahtumat | synttärit | häät | polttarit | virkistymisillat -

NLE - Next Level Events

Next Level Events Oy tarjoaa tapahtumatuotantopalvelujaan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Toteutettavissa oleva tapahtumaskaalamme on erittäin laaja ja se kattaa kaiken aina festareista yksityistilaisuuksiin. Toteutamme kaikki tapahtumat innovatiivisella otteella asiakkaan toiveiden mukaisesti – ja silti todella edullisesti!

Tietosuojaseloste

CEO, Agent & Promoter

Niko Knuuttila

niko.knuuttila@nle.fi

050 468 1979

Marketing & Production Manager

Joni Liimatta

joni.liimatta@nle.fi

040 582 5940

Agent & Promoter

Oskari Vaittinen

oskari.vaittinen@nle.fi

050 330 4444